Promotivne akcije Radija Klik FM2021-09-07T18:15:03+01:00

Promotivne akcije Radija Klik FM

 

Radio Klik FM  svake godine organizuje više promotivnih akcija u kojima se kombinuju promocije partnera akcije putem radija, BTL-a i ineterneta. U Čačku su prepoznatljive naše akcije “Letujte sa nama” (slušaoci osvajaju letovanja u Grčkoj), “Letnja avantura” (odlazak slušalaca u akva park u Jagodini), “Čitajte sa nama” (odlazak slušalaca na sajam knjiga u Beogradu).

Polazak u školu – Radio Klik FM

Svi naši sugrađani koji imaju decu u školi krajem avgusta su u velikim pripremama za opremanje đaka za
početak školske godine u septembru. Radio Klik FM svojim slušaocima daje priliku da učešćem u našoj
promotivnoj akciji pomognu svom kućnom budžetu i osvoje školski Puls ranac za svog đaka.

Prijavljeni slušaoci se takmiče u kvizu odgovarajući na pitanja iz osnovne škola. Od ponedeljka do četvrtka po
dva takmičara se bore u kvizu za prolazak u polufinale koje se kao i finale održava petkom. Pobednik u finalu
kviza u petak osvaja Puls ranac a svi ostali učesnici dobiaju utešne nagrade u vidu školskog pribora.

Partner akcije Radija Klik FM su Puls rančevi.

Letujte sa nama Radio Klik FM

Promotivna akcija pod bazivom „Letujte sa nama” u organizaciji Radija Klik FM iz Čačka a na kojoj su partneri bili STOP SHOP  i OMV Srbija. U sklopu akcije naši slušaoci kroz atraktivnu nagradnu igru osvajaju letovanje u Grčkoj za dve osobe koje obezbeđuje radio Klik FM.

Pored dela akcije koji se realizuje na programu radija Klik FM, akcija i partneri akcije se promovišu putem podele flajera, nalepnica koje se lepe na automobile, na bilbordima i led displejima, portalima u Čačku i kroz ineternet kampanju.

Akcija se promoviše putem flajera i nalepnica.

Najveći deo promotivne kampanje za akciju radija Klik FM realizuje se putem internet kampanje.

Klik FM

Slušaoci radija koji žele da učestvuju u promotivnoj akciji, kvalifikuju se tako što na lokaciji partnera akcije STOP SHOP dolaze po besplatne nalepnice koje postavljaju na svoje automobile.

Za promociju akcije radija Klik FM koriste se i OOH kanali, tačnije LED displeji i bilbordi.

Učesnici akcije radija Klik FM koji su imali nalepljene nalepnice na automobile su svakodnevno tokom nagradne nedelje dolazili na OMV pumpu kod partnera akcije na kojoj je bio “winner punkt”i osvajali letovanja.

Letnja avantura – Radio Klik FM

Promotivna akcija pod bazivom „Letnja avantura” u organizaciji Radija Klik FM 032 iz Čačka, realizuje se u letnjim mesecima kada u organizaciji radija Klik FM oko pedeset Čačana vodimo besplatno na jedan dan na uživanje u akva park u Jagodinu.

Ova promotivna akcija radija Klik FM, podrazumeva intenzivnu kampanju na radio stanici, kao i internet kampanju i kampanju na led displejima. Kroz sve segmente kampanje, veliku i raznovrsnu promociju dobija i partner akcije koji je prethodne godine bila kompanija Esensa.

Promocija akcije radija Klik FM na internetu.

Promocija na led displejima i preuzimanje osvojenih vaučera u radiju Klik FM.

Svi slušaoci radija Klik FM koji su osvojili vaučere, uživali su tokom boravka a akva parku a za zaštitu od sunca pobrinuo se partner akcije kompanija Esensa sa Bursa kremama.

Čitajte sa nama – Radio Klik FM

Promotivna akcija pod bazivom „Čitajte sa nama” u organizaciji Radija Klik FM 032 iz Čačka, realizuje se svake godine u okrobru mesecu kada u organizaciji radija Klik FM oko pedeset Čačana vodimo besplatno na jedan dan na sajam knjiga u Beogradu.

Ova promotivna akcija radija Klik FM, podrazumeva intenzivnu kampanju na radio stanici, kao i internet kampanju. Kroz sve segmente kampanje, veliku i raznovrsnu promociju dobija i partner akcije koji je prethodne Radio Klik FM obezbeđuje za svoje slušaoce besplatan prevoz do Beograda i nazad, kao i ulaznice na sajam knjiga.