O nama2020-06-15T16:07:43+01:00

O nama – Radio Klik FM 032 100.8MHz

 
Radio Klik FM 032 je lokalna radio stanica koja deluje na teritoriji grada Čačka i okoline. Slušamo se na frekvenciji 100,8 MHz na osnovu dozvole koju smo dobili od Regulatornog tela za elektronske medije. Radio Klik FM svojim signalom pokriva područje u kome živi oko 120.000 stanovnika.

Najveći broj publike Radija Klik FM dolazi iz kategorije porodičnih ljudi uzrasta od 25-50 godina.

Emitujemo isključivo hitove koje svi volimo. Na Klik FM radiju možete uživati u domaćoj i stranoj pop-rock muzici. Trudimo se da građanima Čačka i okoline muzikom popravimo raspoloženje i prenesemo dosta pozitivne energije. Klik FM radio stanica je formatirana za lokalno tržište pa građani Čačka na našoj radio stanici mogu čuti sve bitne informacije za lokalnu zajednicu u sklopu informativnog programa i u voditeljskim sadržajima.

Zahvaljujući kombinaciji kvaliteno odabrane muzičke liste sa kratkim voditeljskim i informativnim sadržajima u kojima se donose sve bitne informacije za lokalnu zajednicu Klik FM radio stanica se sluša u velikom broju institucija i ustanova, kao i po ugostiteljskim i drugim komercijalnim objektima u Čačku.
Pored osnovnih ciljeva za ostvarivanje što boljeg rejtinga u slušanosti radio stanice i ostvarivanja pozitivnih finansijskih rezultata, Klik FM radio stanica ima i planirane društveno odgovorne ciljeve, radi unapređenje lokalne zajednice u kojoj radimo. Jedan od naših prioritetnih ciljeva je realizacija programskih akcija koje će promovisati privredne, kulturno-istorijske i turističke potencijale regiona na kome radimo. U programu Radija Klik FM će uvek biti mesta za promociju pozitivnih primera, i sigurni smo da će to doprineti razvoju zajednice kojoj pripadamo.

Takođe naši programski i komercijlni kapaciteti uvek su dostupni za sve vrste realizacije i podrške društveno odgovornih i humanitarnih akcija koje realizuju institucije, organizacije ili pojedinci na teritoriji naše pokrivenosti ili teritorije cele države.