Besplatna reklama za novoosnovane firme2020-06-15T16:13:40+01:00

Akcija Radija Klik FM

“Besplatna reklama za novoosnovane firme na teritoriji grada Čačka”

Radio Klik FM 032 od samog svog osnivanja ima zacrtane ciljeve iz oblasti društvene odgovornosti koje će realizovati u lokalnoj zajednici u kojoj deluje. U skladu sa tim kreirali smo akciju kako bi pomogli svim novootvorenim radnjama i preduze ima u domenu našeg delovanja na tržištu.

Svaki poslovni početak je težak, naročito u ovim teškim vremenima. U sklopu Radija Klik FM, odlučili smo da podržimo svaku odluku da se pokrene sopstveni biznis. Svako ko pokreće sopstveni biznis susreće se sa dosta troškova u samom početku svog poslovanja i najčešći slučaj je da u startu nema dovoljno sredstava za kvalitetno promociju biznisa na tržištu.

Naša radio stanica Klik FM ima jednu veliku vrednost a to su naši slušaoci, a to blago smo odlučili da podelimo sa onima koji su pokrenuli svoj posao kako bi im pomogli na startu poslovanja.

Naša akcija podržava sve koji su u poslednja dva meseca registrovali sopstveni biznis(preduzetnička radnja, privredno društvo ili ortačko društvo) na teritoriji grada Čačka i omogućimo im mesec dana potpuno besplatne reklame na Radiju Klik FM bez ikakvih obaveza da u narednom period nastave reklamiranje na našoj radio stanici. Mesec dana reklame ne može da stvori nikakvo čudo u poslovanju ali smatramo da je ovo period u kome je ključno da potencijalni kupci saznaju za postojanje i ponudu nove firme.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid reklame i ako ste u kategoriji firmi koje podržavamo javite se ili pošaljite “e-mail” i neko iz marketing službe Radija Klik FM će vas kontaktirati kako bi se dogovorili oko detalja akcije.